Pariuri Sportive
 

1x2 Bet Cafe Arena

 
 
 
 
1x2 Bet Cafe Arena este prima cafenea de pariuri sportive din Romania care va fi deschisa in Bucuresti, in zona Iancului si va fi lansata de Dan Ionescu in parteneriat cu GTECH, unul dintre liderii mondiali de servicii si tehnologii de jocuri si pariuri din lume. Pana in prezent (Iunie 2010), Bet Arena Cafe a deschis deja patru agentii de pariuri sportive in Bucuresti si alte sase in tara.

1x2 Bet Cafe Arena va fi prima cafenea pentru pasionatii de pariuri sportive, acestia avand la dispozitie peste 1.000 de agentii deschise in toata tara de liderii din domeniu Stanleybet, Mozart Bet, Public Bet, Gsbet.

Bet Cafe Arena este o companie romaneasca organizatoare de jocuri de pariuri sportive si de noroc care isi propune sa devina pe viitor un nume important pe piata romaneasca de profil. In agentiile Bet Cafe Arena clientii au posibilitatea de a paria pe diferite evenimente sportive sau de a juca la masini electronice cu castiguri, beneficiind in acelasi timp de servicii de calitate de tip cafenea.

Echipa Betcafe este o echipa tanara care are ca principal obiectiv satisfactia clientilor sai. Acestia vin cu o oferta inovatoare, ce include pariuri pe evenimente in desfasurare, si cu un sistem integrat de afisare a cotelor si rezultatelor, unic in Romania, care concura la crearea unei experiente de pariere exceptionale.
Pentru a satisface nevoile clientilor sai, Bet Cafe Arena a intrat intr-un parteneriat cu un grup de companii din care fac parte GTECH si GTECH G2. Aceste companii sunt lideri in tehnologii dedicate jocurilor de noroc, specialisti in pariuri sportive si jocuri de noroc.
 
 

Inapoi

 
COMENTARII
ULTIMELE NOUTATI
 
Top 5 pronosticuri fotbal - Duminica 14 Septembrie
Top 5 pronosticuri fotbal pentru ziua de Duminica 14 Septembrie.
Ponturi pariuri | Weekend 25.07 - 27.07 - Top 3 predictii
Ponturi la pariuri sportive online cu meciuri de fotbal din Europa pentru zilele de vineri - duminica, 25 Iulie - 27 Iulie 2014.
Ponturi pariuri Europa League (10.07.2014)
Ponturi la pariuri sportive online cu meciuri de fotbal din UEFA Europa League pentru data de Joi, 10 Iulie 2014.
 
ARTICOLE RECENTE
 
 
 
 
 
 
 
Web design by Royalty
© 2009 - 2016 Omnibet ® Toate drepturile rezervate.