Avancronica
 

CFR Cluj - Pandurii Tg. Jiu (22.09.2013)

 
 
 
 

Un alt derby "modern" am putea spune in aceasta etapa de Liga 1 va avea loc duminica seara la Cluj, acolo unde CFR va primi vizita celor de la Pandurii Tg. Jiu. Fluierul de start al meciului va fi la ora 19:30.

CFR Cluj traverseaza o perioada critica, fiind in cadere libera de la inceputul sezonului trecut. Fosta campioana a Romaniei a bifat doar doua victorii in sapte etape si se afla pe un rusinos loc 12 in momentul de fata. Ardelenii au adunat noua puncte si un golaverage dezastruos, cu numai cinci reusite si nu mai putin de zece goluri incasate.

Pandurii in schimb sta ceva mai bine, iar dupa sapte etape scurse a adunat 13 puncte si se lauda cu un golaverage de 14-9, avand al doilea atac din tara, la egalitate cu Steaua si in spatele Astrei. Oltenii se afla pe pozitia a cincea si vin dupa o infrangere inregistrata joi in Europa League, scor 0-1 acasa contra ucrainienilor de la Dnepr.

Cele doua formatii s-au intalnit de cinci ori din 2011 pana in prezent. Pandurii a reusit sa obtina patru victorii, in timp ce clujenii s-au impus o singura data.

Pronostic: X2 @ 1.70

Ne asteptam ca Pandurii Tg. Jiu sa isi confirme superioritate duminica seara, mai ales ca CFR Cluj se afla in cadere libera. Cota oferita de bet365 pentru acest pariu este de departe cea mai buna de pe piata la ora actuala.

 

 
 

Inapoi

 
COMENTARII
ULTIMELE NOUTATI
 
Top 5 pronosticuri fotbal - Duminica 14 Septembrie
Top 5 pronosticuri fotbal pentru ziua de Duminica 14 Septembrie.
Ponturi pariuri | Weekend 25.07 - 27.07 - Top 3 predictii
Ponturi la pariuri sportive online cu meciuri de fotbal din Europa pentru zilele de vineri - duminica, 25 Iulie - 27 Iulie 2014.
Ponturi pariuri Europa League (10.07.2014)
Ponturi la pariuri sportive online cu meciuri de fotbal din UEFA Europa League pentru data de Joi, 10 Iulie 2014.
 
ARTICOLE RECENTE
 
 
 
 
 
 
 
Web design by Royalty
© 2009 - 2016 Omnibet ® Toate drepturile rezervate.