Informatii
 

Dolce Sport Live Online – Program TV Dolce Sport - Dolce Streaming

 
 
 
 

Urmareste transmisiuni in direct laDOLCE SPORT


Dolce Sport Live Online - Puteti vedea LIVE cea mai importanta competitie de fotbal la nivel de club din lume, UEFA Champions League doar la Dolce Sport!

Suporterul din tine e fericit cu DolceSport!
Cu Dolce Sport ai acces la meciuri LIVE din UEFA Champions League. Poti viziona aceste meciuri online, pe www.dolce-sport.ro, sau pe canalul TV Dolce Sport care face parte din reteaua RomTelecom.

Online – Dolce-Sport.ro
Dolce Sport iti ofera LIVE meciurile din sezonul UEFA Champions League 2010-2011! Poti vedea meciurile online, prin live stream, in regim PPV (pay per view).

Poti alege sa vizionezi doar meciurile echipei tale favorite, platind pentru fiecare meci. Daca esti un fan infocat, poti alege un abonament pentru toate meciurile din faza grupelor sau pentru intreg sezonul.

Urmareste Liga 1 Romania, meciuri cu Steaua, Dinamo, Rapid si cele mai tari echipe de fotbal din Romania numai cu Dolce Sport. Meciuri din Premiere League, Chelsea, Manchester, Arsenal, Liverpool cu ajutorul canalul de televiziune online DOLCESPORT.

Urmareste live UEFA Champions League pe TV sau ONLINE , pe dolce-sport.ro, site-ul care iti ofera in direct si in exclusivitate cea mai importanta competitie fotbalistica intercluburi.
 
 

Inapoi

 
COMENTARII
ULTIMELE NOUTATI
 
Meciul Zilei La Pariuri Sportive - 3 Martie 2013
Pentru meciurile zilei la pariuri sportive din data de Duminica, 3 Martie 2013 va propunem patru partide de fotbal care insumeaza o cota tot...
Biletul zilei pariuri sportive - 1 Martie 2013
Biletul zilei la pariuri sportive din data de 1 Martie 2013 va propune trei meciuri de fotbal care insumeaza o cota totala de 2.24. Profitat...
Biletul zilei la fotbal - 28 Februarie 2013
Pentru pariul zilei din data de Joi, 28 Februarie 2013 tipsterii nostri va propun trei meciuri de fotbal care au o cota totala de 3.04. Aces...
 
ARTICOLE RECENTE
 
 
 
 
 
 
 
Decizie ONJN nr. 943 / 30.05.2016
© 2009 - 2017 Omnibet ® Toate drepturile rezervate.
 
 Interzis persoanelor sub 18 ani ONJN