Informatii
 

Dolce Sport Live Online – Program TV Dolce Sport - Dolce Streaming

 
 
 
 

Urmareste transmisiuni in direct laDOLCE SPORT


Dolce Sport Live Online - Puteti vedea LIVE cea mai importanta competitie de fotbal la nivel de club din lume, UEFA Champions League doar la Dolce Sport!

Suporterul din tine e fericit cu DolceSport!
Cu Dolce Sport ai acces la meciuri LIVE din UEFA Champions League. Poti viziona aceste meciuri online, pe www.dolce-sport.ro, sau pe canalul TV Dolce Sport care face parte din reteaua RomTelecom.

Online – Dolce-Sport.ro
Dolce Sport iti ofera LIVE meciurile din sezonul UEFA Champions League 2010-2011! Poti vedea meciurile online, prin live stream, in regim PPV (pay per view).

Poti alege sa vizionezi doar meciurile echipei tale favorite, platind pentru fiecare meci. Daca esti un fan infocat, poti alege un abonament pentru toate meciurile din faza grupelor sau pentru intreg sezonul.

Urmareste Liga 1 Romania, meciuri cu Steaua, Dinamo, Rapid si cele mai tari echipe de fotbal din Romania numai cu Dolce Sport. Meciuri din Premiere League, Chelsea, Manchester, Arsenal, Liverpool cu ajutorul canalul de televiziune online DOLCESPORT.

Urmareste live UEFA Champions League pe TV sau ONLINE , pe dolce-sport.ro, site-ul care iti ofera in direct si in exclusivitate cea mai importanta competitie fotbalistica intercluburi.
 
 

Inapoi

 
COMENTARII
ULTIMELE NOUTATI
 
Top 5 pronosticuri fotbal - Duminica 14 Septembrie
Top 5 pronosticuri fotbal pentru ziua de Duminica 14 Septembrie.
Ponturi pariuri | Weekend 25.07 - 27.07 - Top 3 predictii
Ponturi la pariuri sportive online cu meciuri de fotbal din Europa pentru zilele de vineri - duminica, 25 Iulie - 27 Iulie 2014.
Ponturi pariuri Europa League (10.07.2014)
Ponturi la pariuri sportive online cu meciuri de fotbal din UEFA Europa League pentru data de Joi, 10 Iulie 2014.
 
ARTICOLE RECENTE
 
 
 
 
 
 
 
Web design by Royalty
© 2009 - 2016 Omnibet ® Toate drepturile rezervate.