Avancronica
 

Avancronica Japonia – Uruguay (14.08.2013)

 
 
 
 

Aruncand o privire peste cotele oferite de agentii la meciul amical de miercuri dintre Japonia si Uruguay am putea spune ca se anunta o partida foarte echilibrata. Cotele sunt apropiate, ba chiar asiaticii pornesc usor ca favoriti, cu o cota in jur de 2.40 pentru un eventual succes.

 

Japonia a avut o vara foarte agitata, fiind prezenta si la Cupa Confederatiilor. Asiaticii au disputat opt partide de la inceputul verii, insa bilantul nu este unul tocmai de laudat, cu doar trei victorii, doua remize si trei infrangeri. Victimele Japoniei au fost totusi nationale net inferioare, precum Coreea de Sud (1-2), Australia (3-2) si Irak (0-1). Apararea a fost marea problema pentru gazde in aceasta vara, incasand in medie aproximativ doua goluri pe partida.

 

Uruguay de cealalta parte a baricadei vine dupa o vara aproape la fel de plina, cu un parcurs acceptabil la Cupa Confederatiilor. Suarez, Cavani si compania au bifat sase meciuri de la inceputul verii, inregistrand, trei victorii, un egal si doua infrangeri. Va reamintim faptul ca sud-americanii au obtinut pozitia a patra la Cupa Confederatiilor, pierzand finala mica in fata Italiei dupa loviturile de departajare.

 

Ultima partida directa dintre cele doua tabere a avut loc in anul 2008, atunci cand Uruguay s-a impus in deplasare, scor 1-3, tot la capatul unui meci de pregatire.

 

Pronostic: X2 @ 1.60

Ne asteptam ca formatia sud-americana sa isi confirme superioritatea in acest joc, dominand pe hartie la toate capitolele. Plus de asta Uruguay are o linie ofensiva de cinci stele, cu Suarez, Cavani si Forlan in prim plan.

 

 
 

Inapoi

 
COMENTARII
ULTIMELE NOUTATI
 
Meciul Zilei La Pariuri Sportive - 3 Martie 2013
Pentru meciurile zilei la pariuri sportive din data de Duminica, 3 Martie 2013 va propunem patru partide de fotbal care insumeaza o cota tot...
Biletul zilei pariuri sportive - 1 Martie 2013
Biletul zilei la pariuri sportive din data de 1 Martie 2013 va propune trei meciuri de fotbal care insumeaza o cota totala de 2.24. Profitat...
Biletul zilei la fotbal - 28 Februarie 2013
Pentru pariul zilei din data de Joi, 28 Februarie 2013 tipsterii nostri va propun trei meciuri de fotbal care au o cota totala de 3.04. Aces...
 
ARTICOLE RECENTE
 
 
 
 
 
 
 
Decizie ONJN nr. 943 / 30.05.2016
© 2009 - 2017 Omnibet ® Toate drepturile rezervate.
 
 Interzis persoanelor sub 18 ani ONJN