Unelte
 

Liga 1 Romania - Clasament Fotbal Liga 1 - Rezultate Liga 1

 
 
 
 

Program meciuri Liga 1 - Clasament la zi echipe

Liga 1 a fotbalului romanesc are o istorie de mai bine de o suta de ani, din care ultimii 20 au fost probabil cei mai incarcati cu scandaluri din aceasta perioada, dar si cu succese pe plan international, desi performanta Stelei de la Sevilla din 1986, in special recordul extraordinar reusit de catre Helmuth Duckadam, cu siguranta nu vor fi eclipsate prea curand... mai ales ca recordul de a fi primul portar care a reusit sa apere patru lovituri de la 11 metri consecutive nu va fi doborat vreodata, desi a fost egalat in 2010, de catre Ciaran Kelly.

Liga 1 de fotbal este primul esalon fotbalistic autohton, fiind fondata in anul 1909, fiind cunoscuta sub numele de Divizia A in urmatorii aproape 100 de ani, mai exact pana in sezonul 2006-2007, cand titulatura a fost schimbata in Liga 1 Bergenbier, din motive evidente, brandul de bere Bergenbier fiind principalul sponsor al acestei competitii.

Lasand istoria deoparte, sa trecem la subiect - in tabelele de mai jos, Omnibet va pune la dispozitie o serie de informatii extrem de utile privind meciurile si echipele din Liga 1 Bergenbier, incluzand statistici detaliate pentru fiecare echipa, rezultate live ale meciurilor aflate in desfasurare in Liga 1, atunci cand este cazul, programul meciurilor din Liga 1 si multe altele. Astfel, putin mai jos puteti gasi o sectiune cu meciurile desfasurate pana in prezent, dar si cele ce urmeaza sa se desfasoare, alaturi de clasamentul la zi al Ligii 1 Bergenbier, intr-un final fiind oferit un centralizator al golghterilor si al jucatorilor sanctionati.

 

Utilizarea statisticilor din Liga 1 Bergenbier este facila, tot ceea ce trebuie sa faceti fiind utilizarea meniurilor din fiecare sectiune, astfel ca puteti selecta editia pentru care doriti sa verificati rezultatele meciurilor desfasurate si alte statistici disponibile, datele disponibile incepand cu sezonul 1995-1996, in timp ce compararea a doua echipe este extrem de usoara - selectati doar echipele dorite, dupa care apasati butonul "Compara doua echipe", nimic mai mult! In sectiunea Jucatori, meniul permite comutarea intre afisarea golgheterilor si a jucatorilor sanctionati pana in momentul respectiv.

In final, nu ne raman de facut decat doua lucruri: sa va reamintim sa pariati responsabil si, desigur, mult succes, fiindca pariurile sportive sunt mai mult statistica decat noroc... dar nu uitati nici de biletul zilei oferit gratis de catre omnibet.ro.

 
 

Inapoi

 
COMENTARII
ULTIMELE NOUTATI
 
Meciul Zilei La Pariuri Sportive - 3 Martie 2013
Pentru meciurile zilei la pariuri sportive din data de Duminica, 3 Martie 2013 va propunem patru partide de fotbal care insumeaza o cota tot...
Biletul zilei pariuri sportive - 1 Martie 2013
Biletul zilei la pariuri sportive din data de 1 Martie 2013 va propune trei meciuri de fotbal care insumeaza o cota totala de 2.24. Profitat...
Biletul zilei la fotbal - 28 Februarie 2013
Pentru pariul zilei din data de Joi, 28 Februarie 2013 tipsterii nostri va propun trei meciuri de fotbal care au o cota totala de 3.04. Aces...
 
ARTICOLE RECENTE
 
 
 
 
 
 
 
Decizie ONJN nr. 943 / 30.05.2016
© 2009 - 2017 Omnibet ® Toate drepturile rezervate.
 
 Interzis persoanelor sub 18 ani ONJN