Informatii
 

Pariloto Fotbal - Lista Meciuri - Rezultate Pariloto Online

 
 
 
 

Jocul de pariuri Pariloto a fost lansat de catre Compania Nationala Loteria Romana in anul 2004 datorita interesului crescand pentru sport de pe piata romaneasca. Tot mai multi iubitori ai sportului manifesta un interes crescut pentru fotbal in special dar si pentru alte tipuri de sporturi.

Pariloto nu reprezinta doar un simplu joc, este singurul joc de pariuri in cota fixa din Romania si este un concept al cariu puncte forte sunt profesionalismul , siguranta si tehnologia de varf. Compania Nationala Loteria Romana are calitatea de unic organizator al jocului "Pariloto". Este o companie de succes, cu o experienta veche in organizarea acestor tipuri de jocuri de noroc. Pe langa jocul Pariloto, Loteria Romana organizeaza si jocul 6/49 sau alte jocuri de noroc.

 

Rezultate Pariloto - Lista Meciuri Fotbal

Pariloto ofera posibilitatea de a castiga o anumita suma de bani, in functie de suma pariata, prin pronosticarea ( ghicirea ), corecta a rezultatelor anumitor evenimente sportive interne sau internationale. Pe siteul Pariloto puteti gasi lista meciurilor care s-au jucat sau celor care se vor juca, rezultate alte meciurilor de fotbal sau rezultate ale altor evenimente sportive majore.

Datorita multitudinii de combinatii posibile, pariorul sportiv poate sa-si creeze propriul joc. PARILOTO se compune din trei sectiuni :

  • Pariloto Fotbal
  • Pariloto Fotbal Plus
  • Pariloto Special


Pariul minim la Pariloto este de 1 RON si se poate castiga pana la 200.000 RON. Avantajul Pariloto este ca foloseste tehnologie de ultima ora si ca se poate juca in toata tara, datorita celor peste 1500 de agentii prezente in toate orasele tarii.

Principalele avantaje ale sistemului Pariloto :

  • se pot plasa pariuri pana la ora de incepere a evenimentului sportiv;
  • plata se face imediat dupa incheierea jocului respectiv;
  • plata pe loc a castigurilor;
  • garantia securitatii jocurilor si plata castigurilor obtinute

Un dezavantaj al sistemului Pariloto este acela ca nu se poate paria online. Din ce in ce mai multi pariori prefera acest tip de pariere datorita anumitor avantaje care nu se regasesc la Pariloto si anumte BONUSURILE substantiale oferite de casele de pariuri online, posibilitatea de a paria live in timpul meciului, etc.

Cele mai importante case de pariuri online prezente pe piata romaneasca care ofera bonusuri la primul depozit pentru noii jucatori sunt BWIN, BET365, GAMEBOOKERS, VICTOR CHANDLER, etc.

 

 
 

Inapoi

 
COMENTARII
ULTIMELE NOUTATI
 
Meciul Zilei La Pariuri Sportive - 3 Martie 2013
Pentru meciurile zilei la pariuri sportive din data de Duminica, 3 Martie 2013 va propunem patru partide de fotbal care insumeaza o cota tot...
Biletul zilei pariuri sportive - 1 Martie 2013
Biletul zilei la pariuri sportive din data de 1 Martie 2013 va propune trei meciuri de fotbal care insumeaza o cota totala de 2.24. Profitat...
Biletul zilei la fotbal - 28 Februarie 2013
Pentru pariul zilei din data de Joi, 28 Februarie 2013 tipsterii nostri va propun trei meciuri de fotbal care au o cota totala de 3.04. Aces...
 
ARTICOLE RECENTE
 
 
 
 
 
 
 
Decizie ONJN nr. 943 / 30.05.2016
© 2009 - 2017 Omnibet ® Toate drepturile rezervate.
 
 Interzis persoanelor sub 18 ani ONJN