Pariuri Sportive
 

Predictii Fotbal - Predictii Pariuri Sportive

 
 
 
 

Sunt o multime de posibilitati pentru a face predictia unui meci de fotbal sau a oricarui alt eveniment sportiv. Fiecare persoana care face o predictie ( tipster) are propriile lui metode, dar cam toate predictiile sportive se bazeaza pe anumite elemente cheie pe care vom incerca sa le prezentam mai jos.

 

Informatiile despre echipe


Acesta reprezinta un factor cheie in a prezice rezultatul unui meci de fotbal. Fiecare parior trebuie sa aibe acces la aceste informatii despre echipe, componenta lotului, jucatorii suspendati sau cei accidentati, formula de start cu care echipa respectiva incepe meciul, etc.

Moralul echipei

Deasemenea, moralul echipei reprezinta un factor cheie in realizarea unei predictii fotbal. Unele echipe au un moral ridicat ce se datoreaza rezultatelor bune din ultimele partide dar sunt si echipe care joaca prost din cauza relatiile proaste dintre jucatori sau alti factori cum ar fi relatia jucatori-conducere, jucatori-antrenor, salarii neplatite la timp, etc.

Motivatia jucatorilor si implicit a intregii echipe


Cand o echipa mai slaba joaca contra unei echipe mai puternice, atunci motivatia jucatorilor este si mai mare, ei dand totul pe teren pentru ca nu au nimic de pierdut ci din contra poate reusesc o supriza.

Jucatorii sunt motivati si atunci cand este eliminat un jucator de al lor sau in cazul cand li se promite anumite sume de bani in cazul castigarii partidei.

Oboseala jucatorilor - factor cheie in predictii fotbal


Din cauza oboselii, adeseori se intampla surprize deoarece in campionatele puternice echipele sunt agrenate in mai multe competitii: lupta pentru titlu, cupa si cupele europene.

Tactica antrenorului si a conducerii


Tactica impusa de antrenorul principal este de asemenea esentiala cand este vorba despre predictii fotbal. Sunt o multime de antrenori cu fel de fel de tactici.

Aceste tactici le folosesc in functie de meci, de valoarea adversarului, de miza meciului, etc.

Starea gazonului si conditiile meteo


In anumite tari predominant ploioase, starea gazonului este influentata de starea vremii ( cu exceptia Romaniei unde indiferent de vreme gazonul de pe stadione este asa cum il stim toti).

Pe un teren prost si jucatorii joaca mai prost neavand posbilitatea unor combinatii/pase de calitate. De aceea informatiile despre vreme sunt esentiale.

Cu ajutorul uneltelor de pe site-ul nostru Statistici Fotbal si Clasamente Fotbal veti putea realiza predictia unui meci de fotbal sau al altui eveniment sportiv important.

Dar tineti minte ca in predictii fotbal, daca tipsterul face un pariu gresit, atunci este vina lui si pe baza acestor greseli face o analiza, afla cauza si inlatura efectul.

 
 

Inapoi

 
COMENTARII
ULTIMELE NOUTATI
 
Meciul Zilei La Pariuri Sportive - 3 Martie 2013
Pentru meciurile zilei la pariuri sportive din data de Duminica, 3 Martie 2013 va propunem patru partide de fotbal care insumeaza o cota tot...
Biletul zilei pariuri sportive - 1 Martie 2013
Biletul zilei la pariuri sportive din data de 1 Martie 2013 va propune trei meciuri de fotbal care insumeaza o cota totala de 2.24. Profitat...
Biletul zilei la fotbal - 28 Februarie 2013
Pentru pariul zilei din data de Joi, 28 Februarie 2013 tipsterii nostri va propun trei meciuri de fotbal care au o cota totala de 3.04. Aces...
 
ARTICOLE RECENTE
 
 
 
 
 
 
 
Decizie ONJN nr. 943 / 30.05.2016
© 2009 - 2017 Omnibet ® Toate drepturile rezervate.
 
 Interzis persoanelor sub 18 ani ONJN