Informatii
 

Pariuri Sky Bets | Program Sky Bet | Rezultate Sportive SkyBets

 
 
 
 


Sky Bets Sports a fost infiintata in anul 2005 si are in prezent peste 190 de agentii de pariuri in toata tara, atat proprii cat si in sistem de franciza.
In prezent, SkyBets este unul dintre cei mai mari operatori de pariuri sportive in franciza din Romania.

Datorita schimbului de experienta cu marile case de pariuri din Anglia sau Grecia si a serviciilor unor bookmakeri cu experienta din Romania, SkyBets si-a propus sa ofere clientilor sai una din cele mai variate oferte de pariuri sportive de pe piata.

Pe langa pasiunea celor de la Sky Bets pentru fotbal si asigurarea unei transparente totale in legatura cu acceptarea si plata imediata a castigurilor , alaturi de multe alte avantaje, face ca Skybets Sports SRL Romania sa fie operatorul preferat al multor agentii de pariuri ce functioneaza in sistem de franciza.

Pe site-ul sky-bets.ro puteti gasi zilnic programul si lista meciurilor pe ziua respectiva cu cotele aferente fiecarui eveniment sportiv, marile bilete castigatoare ale saptamanii precum si un serviciu de rezultate live.

Sky Bets Sports detine aproximativ 10 agentii proprii de pariuri sportive pe langa reteaua de agentii in franciza. Aceasta retea de agentii proprii este in continua dezvoltare demonstrand continuitatea si puterea financiara a firmei.

 

 
 

Inapoi

 
COMENTARII
ULTIMELE NOUTATI
 
Meciul Zilei La Pariuri Sportive - 3 Martie 2013
Pentru meciurile zilei la pariuri sportive din data de Duminica, 3 Martie 2013 va propunem patru partide de fotbal care insumeaza o cota tot...
Biletul zilei pariuri sportive - 1 Martie 2013
Biletul zilei la pariuri sportive din data de 1 Martie 2013 va propune trei meciuri de fotbal care insumeaza o cota totala de 2.24. Profitat...
Biletul zilei la fotbal - 28 Februarie 2013
Pentru pariul zilei din data de Joi, 28 Februarie 2013 tipsterii nostri va propun trei meciuri de fotbal care au o cota totala de 3.04. Aces...
 
ARTICOLE RECENTE
 
 
 
 
 
 
 
Decizie ONJN nr. 943 / 30.05.2016
© 2009 - 2017 Omnibet ® Toate drepturile rezervate.
 
 Interzis persoanelor sub 18 ani ONJN