Avancronica
 

Avancronica Romania – Slovacia (14.08.2013)

 
 
 
 

Romania o va gazdui pe Slovacia miercuri seara de la ora 21:00 in cadrul unui meci de pregatire, ai nostri fiind usor favoriti la pariuri. Spre exemplu, agentia de pariuri online bet365 ofera o cota de 1.91 pentru succesul elevilor lui Victor Piturca, criticat din nou dupa selectia facuta pentru acest duel.

 

Romania nu a fost la fel de activa precum alte selectionate in acest an, disputand doar cinci meciuri, fie amicale, fie oficiale. Marica si compania au inregistrat doua succese, ambele in meciuri amicale, un egal si doua infrangeri. Va reamintim faptul ca pentru acest meci nu au fost convocati unii dintre cei mai buni si mai in forma fotbalisti romani la ora actuala, si anume Bourceanu, Rusescu, Budescu, Mutu, Matei si multi altii.

 

Slovacia pe de alta parte sta mai slab decat Romania cand vine vorba de activitatea desfasurata de la inceputul acestui an. Adversarii tricolorilor de miercuri seara si-au trecut in cont trei remize si o infrangere in 2013, nereusind sa invinga echipe precum Liechtenstein sau Lituania. Skrtel si compania au ca punct slab oarecum defensiva, incasand in 2013 in medie un gol pe joc.

 

Ultima confruntare directa intre noi si slovaci a avut loc in 2005, tot intr-un amical, incheiat atunci la egalitate, scor 2-2.

 

Pronostic: Romania (Draw no bet) @ 1.42

Romania are la prima vedere sanse mai mari in a se impune, echipa descurcandu-se mai bine per total in meciurile din ultimele luni fata de cum au facut-o slovacii. Ne asteptam la un rezultat bun din partea alor nostri, cu returnare de miza in caz de egalitate.

 

 
 

Inapoi

 
COMENTARII
ULTIMELE NOUTATI
 
Meciul Zilei La Pariuri Sportive - 3 Martie 2013
Pentru meciurile zilei la pariuri sportive din data de Duminica, 3 Martie 2013 va propunem patru partide de fotbal care insumeaza o cota tot...
Biletul zilei pariuri sportive - 1 Martie 2013
Biletul zilei la pariuri sportive din data de 1 Martie 2013 va propune trei meciuri de fotbal care insumeaza o cota totala de 2.24. Profitat...
Biletul zilei la fotbal - 28 Februarie 2013
Pentru pariul zilei din data de Joi, 28 Februarie 2013 tipsterii nostri va propun trei meciuri de fotbal care au o cota totala de 3.04. Aces...
 
ARTICOLE RECENTE
 
 
 
 
 
 
 
Decizie ONJN nr. 943 / 30.05.2016
© 2009 - 2017 Omnibet ® Toate drepturile rezervate.
 
 Interzis persoanelor sub 18 ani ONJN