Informatii
 

Stanleybet Romania - Program Loto - Pariuri - Rezultate

 
 
 
 

Rezultate Stanleybet – Program Loto Stanley Bet – Stanleybet.ro Pariuri Sportive


Stanleybet Romania SRL este filiala din Romania a companiei engleze Stanleybet International. Stanleybet va pun la dispozitie atat pariuri sportive cat si alte tipuri de jocuri de noroc datorita faptului ca este unul dintre cele mai mari companii pe piata jocurilor de noroc.

Firma britanica Stanleybet International este una dintre cele mai vechi si mai mari companii de pariuri sportive din Europa, fiind infiintata in anul 1997. Este condusa de o echipa tanara si dinamica, cu multe idei si oportunitati in ceea ce priveste jocurile de noroc.

Prima agentie Stanleybet in Romania s-a deschis in anul 2004, extinzandu-se la nivel national foarte repede, dovada fiind cele peste 200 de agentii din majoritatea oraselor tarii si prin care ei dovedesc profesionalismul si seriozitatea in acest domeniu complex al jocurilor de noroc si al pariurilor sportive online sau offline.

Stanley Bet Romania sunt membrii ai Romanian Bookmakers, Asociatia Organizatorilor de Pariuri din Romania, Camerei de Comert si Industrie Romano-Britanica, Uniunii Generale a Industriasilor din Romania.
 
 

Inapoi

 
COMENTARII
ULTIMELE NOUTATI
 
Top 5 pronosticuri fotbal - Duminica 14 Septembrie
Top 5 pronosticuri fotbal pentru ziua de Duminica 14 Septembrie.
Ponturi pariuri | Weekend 25.07 - 27.07 - Top 3 predictii
Ponturi la pariuri sportive online cu meciuri de fotbal din Europa pentru zilele de vineri - duminica, 25 Iulie - 27 Iulie 2014.
Ponturi pariuri Europa League (10.07.2014)
Ponturi la pariuri sportive online cu meciuri de fotbal din UEFA Europa League pentru data de Joi, 10 Iulie 2014.
 
ARTICOLE RECENTE
 
 
 
 
 
 
 
Web design by Royalty
© 2009 - 2016 Omnibet ® Toate drepturile rezervate.